Redaktionen/ mars 18, 2019/ Redaktionellt

Nu finns ett nytt nummer, nr 4 2019, av vårt medlemsblad Lotsen!

Ledaren understryker vikten av verklig förnyelse av socialdemokratin i Göteborg. I valet av ny distriktsordförande och ny gruppledare i kommunstyrelsen får vi inte falla för frestelsen att välja en ”övergångslösning”, och hoppas att det ordnar sig, inte heller att gömma undan dessa processer i slutna rum. Johan Büser berättar varför han vill bli distriktsordförande. Redaktionen påminner om den öppna hearing av kandidaterna som Lotsen anordnar på Pustervik den 25 mars kl 18.30, och slutligen följer den beskrivning av vilka egenskaper som borde vara avgörande vid valet av ny ordförande som Tjänstemännens socialdemokratiska förening har sammanställt.

Vi vill med Lotsen ge en orientering i den göteborgska socialdemokratin och bidra till en livaktig offentlighet inom rörelsen. Sprid gärna Lotsen till andra som du tror kan vara intresserade! Även den som inte är medlem i föreningen kan prenumerera på vårt medlemsblad, och det görs enklast via vårt nyhetsbrev.

Vill du skriva i Lotsen? Skicka en text på 2000 eller 4000 tecken (inkl. mellanslag) till info@s-akademiker.se. Det går också bra att komma in med tips om möten och till notiser om personer på nya uppdrag.

Nedan kan du läsa det senaste numret av Lotsen. Om du föredrar att läsa det som vanlig pdf, eller att skriva ut det, så kan du klicka på den här länken.

Vill du vara säker på att inte missa något kommande nummer?

LOTSEN 2019-04
Share this Post