Redaktionen/ mars 1, 2019/ Redaktionellt

Nu finns ett nytt nummer, nr 3 2019, av vårt medlemsblad Lotsen!

Ledaren uppmanar ombuden på kongressen att tänka på vägen framåt, Per Tenggren berättar om varför han kandiderar till ordförande,  Ruben Malmström vill att vi tar tillbaka kontrollen över de grundläggande institutionerna i samhället, Amalia Rud Pedersen ger sina råd till partiet som avgående ordförande för SSU Göteborg, den nya styrelsen för S-akademiker presenterar sig, vi får ett referat av mötet om verksamhetsstrategin och vi tipsar om en intressant studieträff om socialdemokratiska klassiker.

Vi vill med Lotsen ge en orientering i den göteborgska socialdemokratin och bidra till en livaktig offentlighet inom rörelsen. Sprid gärna Lotsen till andra som du tror kan vara intresserade! Även den som inte är medlem i föreningen kan prenumerera på vårt medlemsblad, och det görs enklast via vårt nyhetsbrev.

Vill du skriva i Lotsen? Skicka en text på 2000 eller 4000 tecken (inkl. mellanslag) till info@s-akademiker.se. Det går också bra att komma in med tips om möten och till notiser om personer på nya uppdrag.

Nedan kan du läsa det senaste numret av Lotsen. Om du föredrar att läsa det som vanlig pdf, eller att skriva ut det, så kan du klicka på den här länken.

Vill du vara säker på att inte missa något kommande nummer?

LOTSEN 2019-03
Share this Post