Redaktionen/ januari 15, 2019/ Redaktionellt

Nu finns årets första nummer, nr 1 2019, av vårt medlemsblad Lotsen!

I det här numret – extra långt för att få plats med allt – finner du bland annat ett remissvar från Tjänstemännens socialdemokratiska förening (Göteborgs socialdemokratiska tjänstemannaförening) på programtexter till partikongressen i vår; ett debattinlägg om det politiska läget i Göteborgs stad, signerad My Alnebratt; samt en text av Rasmus Andersson där han ger sin syn på vad Socialdemokraterna behöver göra för att fungera som folkrörelse.

Vi vill med Lotsen ge en orientering i den göteborgska socialdemokratin och bidra till en livaktig offentlighet inom rörelsen. Sprid gärna Lotsen till andra som du tror kan vara intresserade! Även den som inte är medlem i föreningen kan prenumerera på vårt medlemsblad, och det görs enklast via vårt nyhetsbrev.

Vill du skriva i Lotsen? Skicka en text på 2000 eller 4000 tecken (inkl. mellanslag) till info@s-akademiker.se. Det går också bra att komma in med tips om möten och till notiser om personer på nya uppdrag.

Nedan kan du läsa det senaste numret av Lotsen. Om du föredrar att läsa det som vanlig pdf, eller att skriva ut det, så kan du klicka på den här länken.

Vill du vara säker på att inte missa något kommande nummer?

LOTSEN 2019-01
Share this Post