Redaktionen/ oktober 19, 2018/ Redaktionellt

I maj 2011 lanserade Tjänstemännens socialdemokratiska förening webbplatsen s-akademiker.se. Sju år är en lång tid i dessa sammanhang, och vi kände att vår verksamhet krävde en ny, uppfräschad kostym. Här har du den!

Förutom information om kommande möten och seminarier som vi arrangerar, hittar du här vår bokutgivning i S-akademikers skriftserie, det nya medlemsbladet Lotsen (lanserat i oktober 2018) – och snart även fler bra grejer som vi har på gång! Vill du vara säker på att inte missa någonting ska du skriva upp dig för vårt nyhetsbrev.

På bilden ser du hur vår gamla webbplats såg ut. Förutom att den rent utseendemässigt känns lite dammig, så var den tekniskt föråldrad och i stort behov av uppgradering. Den nya webbplatsen fungerar till exempel bättre oavsett om du besöker den på din mobil eller en dator.

Vill du vara säker på att inte missa någonting från oss?

Share this Post