Redaktionen/ oktober 12, 2018/ Redaktionellt

Efter bokutgivningen genom S-akademikers skrifterie, som vi inledde för ett år sedan, tar Tjänstemännens socialdemokratiska förening nu nästa steg i vårt bidrag till samtalet om socialdemokratin genom att vi startar utgivningen av ett medlemsblad med namnet Lotsen.

Vi vill med Lotsen ge en orientering i den göteborgska socialdemokratin och bidra till en livaktig offentlighet inom rörelsen. Tanken är att ungefär en gång i månaden skicka ut ett nummer med fyra sidor.

Sprid det gärna till andra som du tror kan vara intresserade! Om du inte är medlem och vill prenumerera går det alldeles utmärkt, och det görs enklast via vårt nyhetsbrev.

Vill du skriva i Lotsen? Skicka en text på 2000 eller 4000 tecken (inkl. mellanslag) till info@s-akademiker.se. Det går också bra att komma in med tips om möten och till notiser om personer på nya uppdrag. Medlemsbladet blir vad vi tillsammans gör det till!

Nedan kan du läsa det första numret av Lotsen. Om du föredrar att läsa det som vanlig pdf, eller att skriva ut det, så kan du klicka på den här länken.

Vill du vara säker på att inte missa något kommande nummer?

LOTSEN 2018-01
Share this Post