Redaktionen/ februari 18, 2019/ Redaktionellt

Nu finns ett nytt nummer, nr 2 2019, av vårt medlemsblad Lotsen!

Det har nog inte undgått någon att det råder en öppen konflikt på högsta nivå inom Socialdemokraterna i Göteborg. I det här numret vill redaktionen understryka vikten av vad som är bäst för partiet. Du finner också bland annat en text av Patrick Gladh, ombud till partikongressen i Örebro den 22-24 mars, om medlemskapets värde.

Vi vill med Lotsen ge en orientering i den göteborgska socialdemokratin och bidra till en livaktig offentlighet inom rörelsen. Sprid gärna Lotsen till andra som du tror kan vara intresserade! Även den som inte är medlem i föreningen kan prenumerera på vårt medlemsblad, och det görs enklast via vårt nyhetsbrev.

Vill du skriva i Lotsen? Skicka en text på 2000 eller 4000 tecken (inkl. mellanslag) till info@s-akademiker.se. Det går också bra att komma in med tips om möten och till notiser om personer på nya uppdrag.

Nedan kan du läsa det senaste numret av Lotsen. Om du föredrar att läsa det som vanlig pdf, eller att skriva ut det, så kan du klicka på den här länken.

Vill du vara säker på att inte missa något kommande nummer?

LOTSEN 2019-02
Share this Post