Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Håkan Bernhardsson berättar om rörelsen Momentum

30 oktober, 2018 @ 18:00 - 20:00

Välkommen till möte och seminarium med Tjänstemännens socialdemokratiska förening! Som oftast är det öppet för alla intresserade, även om du inte är medlem.

Den här gången gästas vi av Håkan Bernhardsson som kommer för att berätta om den i Sverige nya rörelsen Momentum. Håkan, som länge varit aktiv i studentförbundet och i kårarbetet generellt, är nu bland annat redaktör för S-studenters tidning Libertas och valberedare för vår förening – och ordförande för föreningen Momentum Göteborg.

Gräsrotsrörelsen Momentum bildades 2015 i Storbritannien för att flytta det politiska samtalet åt vänster. I våras tog Håkan initiativ till att starta Momentum i Sverige, och sedan dess har ett antal lokala avdelningar startat på olika orter i landet. Här i Göteborg var rörelsen aktiv inför valet för att höja valdeltagandet och få folk att engagera sig politiskt i stadsdelar där valdeltagandet är lågt. Rörelsen är inte knuten till något enskilt parti men vill, liksom i Storbritannien, dra igång en vänstervåg och ett politiskt samtal.

Välkommen att diskutera detta spännande initiativ tillsammans med Håkan Bernhardsson!

Detaljer

Datum:
30 oktober, 2018
Tid:
18:00 - 20:00
Evenemang Kategori:

Arrangör

Tjänstemännens socialdemokratiska förening
E-post:
info@s-akademiker.se
Visa Arrangör-webbplats

Plats

Socialdemokraterna i Göteborg
Järntorget 8
Göteborg, 41304 Sverige
+ Google Map

Vill du vara säker på att inte missa något kommande möte eller seminarium?

Share this Post