Skriftserien

18816948_10155381918380746_83100520_n

På initiativ av medlemmen Jimmy Sand har föreningen så smått påbörjat utgivningen av en skriftserie. Om saker och ting går enligt planerna kommer det att ges ut en volym i halvåret, med klassisk eller nyskriven socialdemokratisk idélitteratur.

Än så länge har vi som sagt bara börjat starta upp verksamheten, och den första publikationen i serien planeras komma ut till hösten 2017.

Så småningom kommer denna sida att innehålla en förteckning över de utgivna böckerna och en webbshop där man kan köpa dem. Samtliga publikationer kommer också att finnas till salu på större internetbokhandlar som Adlibris och Bokus, med flera.

Tills vidare, gilla gärna vår Facebook-sida, eller följ oss på Twitter. Mer information kommer att dyka upp såväl här som på dessa sidor mycket snart.

Om du har frågor eller funderingar, kontakta oss på info@s-akademiker.se, så svarar vi i sinom tid.

– kanske rentav ett förslag på en gammal skrift som vi borde återutge, en idé för en ny skrift, eller kanske något du har författat själv – ko

Om författaren

Ansvarig för S-akademiker.se. Frågor och synpunkter som rör själva webbplatsen får du gärna skicka till erik snabel-a s-akademiker.se. De kommer att besvaras/åtgärdas så snart som möjligt.