Nu pratar vi politik – igen!

Snart kommer partiprogrammet ut på remiss från programkommissionen. S-akademiker ska såklart vara med och påverkar det kommande partiprogrammet. Den studiecirkel inom S-akademiker som i våras diskuterade sig fram till ett yttrande inför det nya partiprogrammet, bjuder nu in alla medlemmar i S-akademiker till att diskutera och skriva ett remissvar vid tre tillfällen.

Efter att vi har fått ut nytt material från programkommissionen, senast vecka 45, träffas vi och går igenom underlaget och diskuterar vilka frågor som är viktiga för oss.

Vi träffas torsdag 15 november klockan 18 på ABF, Södra Allégatan 1 (runt hörnet från Socialdemokratiska expeditionen). (utgick pga sjukdom) Till första träffen, den 4 december, bör alla ha läst programkommissionens förslag så att vi kan diskutera vad vi ska gå in på under de två träffarna. Om du vill vara med så anmäl gärna ditt deltagande till Malin Dahlström, Malin@S-akademiker.se

De två träffarna kommer att bli tisdag 4 december (ändrat från den 3 december) klockan 18 och måndag 10 december klockan 18 på partiexpeditionen på Järntorget 8, Göteborg.

Alla som är intresserade av att bidra till ett välgrundat och välargumenterat remissvar är välkomna!

Mer information om partiprogramsarbetet hittar du här

Vid frågor och funderingar kontakta Malin Dahlström, 0704912851, Malin@s-akademiker.se

Intressant? Läs vad andra bloggar skriver om: , , ,