Mot ett spännande 2012

Tjänstemännens s-förening har haft årsmöte och diskuterat framtida utmaningar. Det kom fram många bra idéer på vad föreningen skulle kunna hitta på. Det skriver föreningens ordförande Johannes Åsberg.

Vi valde också en ny styrelse:

Annika Hansson (ledamot)
Hanna-Kari Andersson (ledamot)
Jimmy Sand (kassör)
Johannes Åsberg (ordförande)
Malin Dahlström (ersättare)
Sven Tengstam (studieorganisatör)
Torbjörn Ott (ersättare)
Viktoria Tryggvadottir (ersättare)

Det ska bli roligt att arbeta ihop med detta glada gäng under 2012. Det är mycket på gång. Den 29 februari fortsätter vår studiecirkel om det nya partiprogrammet, hör av er till malin@s-akademiker.se om ni vill hänga på. Den 6 mars kommer vi att ha bokbord på Trappan Folkets Hus då Björn af Kleen berättar om sin bok Jorden de ärvde, som handlar om den svenska adeln. Det är bara att komma förbi och lyssna.

Den 20 mars ses vi återigen på Trappan då jag kommer att vara samtalsledare för en diskussion om manlighetsideal och terrorism med Mattias Gardell, professor i jämförande religionsvetenskap, Claes Ekenstam, idéhistoriker och mansforskare, samt Jørgen Lorentzen som är docent i genusvetenskap vid Oslo universitet. Det kommer säkert att bli spännande. Mer aktiviteter kommer att dyka upp allteftersom. Har du några idéer om vad föreningen skulle kunna göra så hör gärna av dig till info@s-akademiker.se.

Vi kommer naturligtvis också att ladda upp inför distriktsårskongressen i april. De som kommer att representera föreningen där är följande personer:

Annika Hansson (ersättare)
Ann-Louise Pettersson (ersättare)
Barbro Hartvig (ordinarie)
Hanna-Kari Andersson (ordinarie)
Jimmy Sand (ersättare)
Johannes Åsberg (ordinarie)
Malin Dahlström (ordinarie)
Sven Tengstam (ordinarie)
Torbjörn Ott (ersättare)
Viktoria Tryggvadottir (ersättare)

Vi ses 2012!

JOHANNES ÅSBERG

Intressant? Läs vad andra bloggar skriver om: , , , , , , , , , , , , ,